Horváth Ádám

Közel 20 évig nemzetközi bankoknál dolgoztam vállalati bankárként, ebből 10 évet vezetőként. Két és fél évvel ezelőtt váltottam valóra régi álmomat, saját vállalkozást alapítottam, pénzügyi és üzleti tanácsadással foglalkozom Magyarországon és a kelet-közép-európai régióban, vállalatok üzleti tervének megvalósulását, növekedését, terjeszkedését segítem.

Nagy megtiszteltetés és komoly feladat számomra a Vásáry Tamás által létrehozott alapítvány munkájában való részvétel.

Azért vállaltam a feladatot, mert bízom benne, hogy üzleti tapasztalatommal és a kapcsolatrendszeremen keresztül hatékonyan tudom segíteni az alapítvány céljainak elérését, úgy a forrásbevonásban való részvétellel, mint az alapítvány számára fontos partnerek szerzésével.

Én nagy, szerető családban nőttem fel gyermekként, és így élek most is, ezért hiszek abban, hogy minden gyereknek jár egy erős kötelék, egy védőháló, ami működik, ha szükség van rá.

Bezárás