GYŰLÖLET ADU VAGY KLINTON? EZ SEGÍTHET A FOGYÁSBAN - ÉLŐ - 2020

Ma van Amália napja!

De nézzük: hogyan is próbáltak szabadulni tőlük a korábbi évszázadokban? Hírdetés Az egyik első feljegyzett fogyókúra a nagy angol uralkodóé, Vilmosé.

olyan kedves bár, amely jó fogyáshoz

Ő ugyanis ben már olyan körméretet öltött, hogy Fülöp francia király azt mondta róla, terhesnek látszik. Ráadásul nem tudott rendesen lovagolni, fájdalmat okozott neki a nyeregben való rázkódás.

GYŰLÖLET ADU VAGY KLINTON? EZ SEGÍTHET A FOGYÁSBAN - ÉLŐ - 2020

Eldöntötte, hogy lefogy, méghozzá úgy, hogy nem eszik — csupán iszik. Egész gyűlölet lefogy csak feküdt és ivott.

297 fogyás

Hogy miért gondolta jónak a módszert, azt csak találgatni lehet; talán úgy vélte, hogy a testére rakódott zsírt a nagy zabálásoknak köszönheti, az alkohol viszont nem étel, ezért nem hizlal. Nos, Vilmos érdekes módon leadott pár kilót, újra lóra ült, de a sors fintora, hogy még ebben az évben le is esett paripájáról, és az esés következtében szerzett sérülések miatt meghalt.

Bizonyos Caen nevű szerzetes feljegyzése szerint a temetés gyűlölet lefogy furcsán sikerült: a néhai uralkodó hatalmas teste nem fért bele a kőszarkofágba, és ahogy megpróbálták beleerőltetni, duzzadt belei felrobbantak.

férje fogyni akarja

Csipkerózsika-diéta Elvis Presley erre a módszerre esküdött — ma már tudjuk, hogy nem járt vele jól. Lényege egyszerű: aludj, addig sem eszel.

Így élnek a limai transznemű szexmunkások — fotók - Amíg 65 kilós voltam, és úgy néztem ki, mint egy mangalica, sokkal jobban szerettek az emberek. Én voltam a vidéki kislány, lenyalt fekete hajjal, amióta viszont sikerült lefogynom, és rátalálnom önmagamra, mind többet bántanak. Nem tetszik az embereknek, ha kivágott vagy miniruha van rajtam, de 25 éves vagyok, mikor máskor hordanék hasonlókat? Persze a telefonálók többsége sajnálja, hogy kiestünk, de amikor szembesülök azzal, milyen gyűlölet sugárzik a hangjukból, iszonyatosan elkeseredem. Mert amíg csak olvasom ezeket, addig nem tudhatom, ki áll mögöttük, hallani viszont elképesztő mindezt.

Elvis, amikor nem aludt, elképesztő mennyiségű ételt tömött magába: állítólag csak a reggelije állt hat tojásból, egy kiló szalonnából, fél kiló kolbászból és tizenkét vajaskekszből. A korai vacsorája szendvics volt egy jó hosszú bagettből, megevett hozzá egy teljes üveg mogyoróvajat, és még fél kiló szalonnát.

zsírégető pinterest

Éjfél után aztán öt hamburgert, amolyan levezetésképpen. Hogy ennek az ámokfutásnak véget vessen, hosszabb evési időszakok után benyugtatózta vagy -nyugtatóztatta magát úgy, hogy aludjon két hétig.

Példáját mások is követték, és gigantikus lakomázások után altatóval próbáltak gátat szabni az étvágyuknak. Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

maximális fogyás 3 hónap alatt