Fogyókúra kontra alakformálás – melyiket válasszuk? | Well&fit

Rendszeresen edz, odafigyel az étkezésére, azonban neki is vannak olyan testrészei, melyek karbantartására még a sport sem elegendő.

fogyás testformáló lány fogyni

Gajdács Ágnes obezitológus szakorvos, testsúlygyógyásszal, aki több mint 20 fogyás testformáló kutatja a fogyókúra különböző területeit. Ráadásul egy-egy fogyókúra alkalmával többnyire nem  onnan fogyunk le, ahonnan valójában szeretnénk.

fogyás testformáló fogyás giardia

A kezelés tényleg a zsírpárnákba hat! Ezt követően a  zsírszöveti diagnózisnak és a bőr állapotának megfelelően összeállított, személyre szabott  áramcsomagokat juttat a MediFat Elektrolipolízis készülékkel a kiválasztott testrész zsírpárnájába. Tehát mindenféleképpen szükség van a tűszúrásokra, viszont maga az áramhatás okozta érzésegyáltalán nem kellemetlen.

fogyás testformáló nem koffeinmentes kávé éget zsírt?

Kriszta esetében már az első alkalommal szóba került, hogy nála csupán formálódásra, feszesedésre van szükség,  nem pedig fogyókúrára! Gajdács Ágnes, aki azt is hozzátette, mennyire fontos, hogy mindig szakembert keressünk, ha fogyni, vagy formálódni szeretnénk! A  téma aktualitását jelzi, hogy a különféle alakformáló kezelések javallatairól, ellenjavallatairól és a szakmai kompetenciákról meghívott előadóként Dr.

fogyás testformáló éget zsírt a szervek körül

Gajdács Ágnes  Forrás:Lifestyle Communications.