fogyás jaj

Így a tudatlanok pimaszságával mesélem el, hogyan is csináltam én… Mit is? Hát azt, hogy az InnerLight termékekkel 4 hét alatt 10 kilót fogytam. Pedig, Isten bizony eredetileg fogyás jaj is fogyás jaj ilyen célom!

gyorsan fogyni

Mitől fogytam le? Attól, hogy rengeteg információt szereztem, és azután alkalmaztam, amit az InnerLight tanácsadóm küldött vagy mondott, illetve feltettem a kérdéseimet, ha Dr.

Young szavainak vagy írásainak ellentmondó adatokat találtam például az Interneten. S mert többet is akarok fogyni most, hogy már így belejöttem, megrendeltem Dr. Young A pH csoda című könyvét, és jelenleg olvasom angolul csak tiszta forrásból!

Farkas Kitti Hamarosan beköszönt a strandszezon. Ilyenkor mindenki gyorsan és hatékonyan szeretne fogyni. Ez teljesen érthető! Csinos nyári ruhákba szeretnénk öltözni, nyaralásra úgy elmenni, hogy nem szorongunk a tengerparton, hanem magabiztosak vagyunk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. Időben vagyunk, elérhetjük amit szeretnénk, ha jól csináljuk, helyes módszerrel dolgozunk a célunkért.

Megittam viszont a litert mindennap. Már tudok 4 litert inni gond nélkül. Nem kezdtem el edzeni, futni, stb. Ugyanazt az ülő életmódot folytattam.

De: nem ettem, vagy csak minimális mértékben ettem olyasmit, amit a savasító ételek közé sorol Dr.

fogyás jaj összetétele hogyan lehet lefogyni

Young, ugyanakkor nem voltam rest kipróbálni jó párat a lúgosító recepteket tartalmazó, magyar nyelvű kis szakácskönyvben található ételek közül — pontosabban megenni, amit a feleségem közülük elkészített. Nem hőköltem vissza attól, hogy addig ismeretlen dolgokat betegyek a bevásárlókocsiba hétvégén.

Nem féltem bemenni a fitotékába, ha nem tudtam, honnan szerezhető be valami, ami nem volt otthon. Nem maradtam fenn sokáig éjszakánként a számítógép előtt ülve, tehát nagyjából szakítottam egy sokéves rossz szokásommal. Ez is segített szerintem.

You are here

Volt olyan többször is, hogy egyik napról a másikra 1 kiló. És itt van, hogy mit csináltam: ittam, ittam és ittam, főleg délután, mert reggel általában csak egy grapefruit-ot ettem pár szem mandulával. De az igazság az, hogy semmiféle étel után egy percig sem sóvárogtam.

Nem is tudom, milyen az ezért így utólag is elnézést kérek. Ez talán szerencse vagy alkat kérdése, de tény, hogy nálam ilyen nem volt. Mialatt fogytam, egyszer sem éreztem azt, hogy éhezem, vagy hogy többet kellene ennem, mert nincs energiám. Volt és van elég energiám.

Lekerült a bő pulcsi és a nagykabát

Sőt, több esetben csak azért vacsoráztam, mert nem akartam, hogy a feleségem egyedül egyen vagy dühös legyen, hogy otthagytam a főztjét. Ez az 1 hónap úgy telt el, hogy sokszor élveztem azt az érzést, hogy egy picit éhes vagyok, mert az igazat megvallva ezt már nagyon régen nem éltem át. Látom már, hogy ez egy teljesen felesleges dolog, és most már nem eszem meg úgy egy főétkezés mennyiségű ételt, hogy nem vagyok éhes.

Enni főleg egy főétkezést akkor, amikor nem is vagy igazán éhes — ez egy rossz szokás, és le kell szokni róla, szó szerint.