Mennyit lehet fogyni a hoodia-val? Tényleg gyorsan hat?

Hoodia gordinii appetite suppression bushmen style

Hoodia kapszula db fogyókúra Fogyás hoodia Ft Megosztom az ismerőseimmel! Hoodia Gordonii növény éhségcsökkentő hatása miatt nagy érdeklődésnek örvend. Bár 40 Hoodia faj létezik, csakis a gordonii rendelkezik azzal a képességgel, hogy elnyomja az éhségérzetet.

segíts nekem a zsírtartalomban

Botswanaban, valamint a Délnyugat-Afrikában található Kalahári-sivatagban honos Hoodia Gordonii növény éhségcsökkentő hatása miatt nagy érdeklődésnek örvend. Eredmények: Az első megfigyelést egy holland antropológus tette ben. Észrevette a szan őslakosok tanulmányozása közben, hogy ők a Hoodia Gordonii-t éhségérzet elnyomására használják.

Hosszú kísérletezés után sikerült a tudósoknak elkülöníteni a Hoodia Gordonii hatóanyagát, a P57 molekulát, amely egy glükozid szteroid.