Fogyni vágyók leggyakoribb szarvashibái, amiktől híznak

fogyás galéria gyász, ami súlycsökkenést okoz

Twitter Pinterest Sokszor nem csak az edzések mennyiségét kellene növelni, és a vacsora mennyiségét csökkenteni ahhoz, hogy leadj pár kilót: a fogyásban bizony az éjszakai alvásnak is komoly szerepe van! A fogyásnak nincs olyan receptje, ami a világon mindenkire érvényes lenne, de általában azért kell hozzá: kardiózás zöldségekben, sovány proteinben gazdag étrend alacsony stressz-szint és elegendő alvás.

fogyás galéria BBS fogyás

A fogyás galéria viszont ez utóbbit figyelmen kívül hagyják az egyenletben, a többire valamennyire odafigyelnek, és sokszor elkeserednek, mert nem érik el a kívánt hatást. Pedig az alvás kiemelten fontos tényező a fogyás szempontjából: ezt Rizwana Sultana, A Texas Egyetem Orvostudományi Karának professzora is megerősíti.

fogyás galéria fogyás ikon vektor

Olvasd el ezt is! Gyere, álommanó!

fogyás galéria lefogy egy héten belül?

Egy os, több, mint brit felnőtt bevonásával készült közvéleménykutatásból kiderült, hogy a megkérdezettek napi átlagos alvásmennyisége 6. Az elegendő, minőségi alvás nagyon kell az agy megfelelő működéséhez, és ahhoz, hogy fizikailag és érzelmileg is rendben legyünk.

fogyás galéria fogyni képernyővédő

Fontos ahhoz is, hogy nap közben fent tudjuk tartani a figyelmünket, képesek legyünk koncentrálni és kreatívak legyünk.

Az alvás javítja még a szív és az erek állapotát, az alváshiány viszont szív és vese elégtelenséghez, illetve magas vérnyomáshoz vezethet.