Megdöbbentő tények fogyási szokásokról | Well&fit
  • Kitűnt, hogy a finnek 83 százaléka próbálkozott már fogyókúrával, […] A felmérést szeptemberében és októberében végezte az amerikai Synovate Institute több mint 16 személy kikérdezésével, méghozzá 16 országban, köztük Magyarországon is.
  • Megdöbbentő tények fogyási szokásokról | Well&fit

Tweet Fogyókúra egyenlõ kínszenvedés és tortúra – gondolja magábanszámtalan fogyás Finnország, aki már legalább egyszer fogyókúrázott. Pedig ebben az esetbenis igaz, hogy a cél szentesíti az eszközt, és egy csinosabb alak, egyegészségesebb életforma reményében elkezdett diéta éppen, hogy a jó kedvrõl ésa vidámságról kellene, hogy szóljon.

Egy egészen frissen megjelent finntanulmányban olvasható, hogy a közérzetünkre hatalmas hatással vannak azelfogyasztott ételeink, és maga a közérzet és hangulat is meghatározó szerepetjátszik abban, hogyan és milyen sikerességgel tudunk fogyni.

középkorú, hogyan lehet lefogyni fogyás elme térképet

A Kelet-Finnországi Egyetem kutatói reprezentatívfelmérésükben arra az eredményre jutottak, hogy számos étel idézhet elõ depressziót és hangulatromlást. Az eredmények szerint ezek az ételek általábana hizlaló és egészségtelen fogásokat jelentik, mint például a gyorsételek.

fogyás 35 kg a zsír elveszíti a derékrészt

AnuRuusunen, kutatásvezetõ úgy nyilatkozott, hogy a felmérés szerint boldogabbakés jobb kedvûek azok az emberek, akik egészséges ételekre zöldség, gyümölcs,hal, baromfi, teljes kiõrlésû pékáru alapozzák az étrendjüket, ellenbenazokkal, akik sok zsíros ételt fogyasztanak. A kutatók ki is mutatták a depresszió tüneteit azoknak a körében, akik sok cukros, zsíros ételt ettek,vagy éppen gyakran nassoltak.

Az egészséges és tudatos táplálkozás nem pusztán az alakunkravan hatással, hanem azt is meghatározza, hogy milyen a közérzetünk és milyen akedvünk, hogy mennyire vagyunk boldogok – vonják le végsõ következtetéseiket afinn szakemberek. Ezek az eredmények pedig azt is jelentik, fogyás Finnország a fogyókúra nem gyötrelem, nem a lemondás és a megvonás a lényeg, hanem hogy jókedvûenadjuk le a felesleges kilóinkat.

enni nyers fogyás súlycsökkentő központok MySore- ban