Szabad-e fogyni terhesség alatt? - Mit eszik Anya?

fogyás anyák

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezd meg az  Ft Blnce kedvezményt! Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót és feliratkozom az ételem.

fogyás anyák

Marton Éva Sokan kérdezitek, hogy mit szóltak a gyerekeim az életmódváltáshoz. Akkor az volt a dilemma, hogy vajon milyen példát mutatok a gyerekeknek? Olyan anya vagyok, aki boldogtalan amiatt, hogy küzd a kilókkal, a ruhákkal, a mozgással, és nem szereti a testét?

• Technikák a zsírégetésre
  • Legjobb italokat inni, hogy lefogy
  • Évasarytamasalapitvany.hu | „ANYA, NEM IS EMLÉKSZÜNK RÁ, HOGY KILÓ VOLTÁL!”
  • A fő kérdés a legtöbb nő számára a diéta, míg a szoptatás.
  • Szabad-e fogyni terhesség alatt? - Mit eszik Anya?
  • Nikki Gundy fogyás nélküli átalakulás - Fogyókúra | Femina
  • Yakult zsírégetés

Vagy olyan anya vagyok, aki elfogadja magát, és az a pozitív üzenet, hogy nem a külső a legfontosabb, és ha már nem tudok lefogyni, akkor is fogadjam el magamat? Nehéz fogyás anyák ez.

"38 kilót fogytam - így sokkal jobb anya lettem"

Ugye azt halljuk — olvassuk, hogy a diétázó, fogyókúrázó anya gyerekei is ostorozni fogják magukat… Aztán azt is olvashatjuk, hogy ha nem teszel az egészségedért, akkor nem mutatsz jó példát… Igen ám, de mi van akkor, ha kipróbáltál már ötven diétát, és egyik sem jött be, nem tudtál lefogyni? Az én gyerekeim sportos testalkatúak, egyikőjük inkább soványnak mondható.

fogyás anyák

Tény, hogy babakoruk óta igyekszünk odafigyelni arra, hogy mit esznek: sosem chips, kifli vagy cukros üdítő volt a játszótéri csomagban, és csokit sem esznek túl gyakran. Ha szomjasak, vizet isznakmert nincs itthon soha szénvasas üdítő vagy cukros gyümölcslé.

fogyás anyák

Persze tésztát, pizzát és pékárut esznek, és hát sajnos súlycsökkentési jutalmak suliban a menzán is ebédelnek sokszor amiről tudjuk, hogy mennyire egészséges…. Egyelőre nincs gondjuk a testalkatukkal, nincsenek súlyproblémáik. Szóval ők azt látták sokáig, hogy anya próbál fogyókúrázni, de nem változik semmi.

Aztán amikor elkezdtem csinosabb, szűkebb ruhákba járni, egyre többször dicsértek, drukkoltak a folytatáshoz. Nem is emlékszünk rá, hogy te ilyen voltál!

fogyás anyák

Ha megértik, hogy anyának miért nehéz, ha látják, hogy anya megdolgozik a céljaiért, ha látják a sikert vagy fogyás anyák a botlásokból, azzal ők is fejlődnek, épülnek. Abban hiszek, hogy ez nem csak az életmódváltás, de az élet minden területén így van.

fogyás anyák

A gyerekek olyan nyitottak, érdeklődőek, okosak, empatikusak, jó lelkűek, olyan sok erőt adnak, hogy bátran megoszthatjuk velük az érzéseinket, és partnerként kezelhetjük őket az életmódváltásban, a sportban, a mindennapokban.