A Megoldás avagy az élet kulcsai - Fogyás 2

Saját megfejtés ajánlása Ha szeretnéd, hogy egy általad ismert megfejtés, amit az oldal még nem tartalmaz, bekerüljön az adatbázisba, írd be a megfejtést és a fogyás alberta az alábbi mezőkbe, és nyomd meg a "Beküldés" gombot!

  • Nem azért hízunk télen, mert többet eszünk írta: Ridikül.
  • Mennyire hatékony a só- és cukoradó?
  • Lefogy Pekingben

Az adatok egy szerkesztői elbírálás után bekerülhetnek az adatbázisba, és megjelenhetnek az oldalon. Ha rendszeresen szeretnél megfejtéseket beküldeni, érdemes regisztrálnod magad az oldal tetején lévő "Regisztráció" linkkel, mert a bejelentkezett felhasználóknak nem kell visszaigazoló kódot beírniuk a megfejtés beküldéséhez!

Cost of living in Edmonton-Alberta

Megfejtés:   a rejtvény megfejtendő fogyás alberta Meghatározás:   az adott megfejtés definíciója Írd be a képen látható ellenőrző kódot az alábbi mezőbe: A megfejtés beküldése előtt kérlek ellenőrizd, hogy a megfejtés nem szerepel-e már az oldalon valamilyen formában, mert ebben az esetben nem kerül még egyszer felvitelre!

Rejtvények teljes poénja elvi okokból nem kerül be az adatbázisba!

Friss hírek

Lehetőség szerint kérlek kerüld a triviális megfejtések beküldését, mint pl. Ezeket egyszerű odafigyeléssel mindenki meg tudja oldani, és mivel több millió verziójuk létezhet, ezért ezek sem kerülnek be az adatbázisba!

erő vibe test karcsúsító

Rejtvényeink őse a ma bűvös négyzetként ismert típus. A legrégebbi példánya egy több mint éves kínai emlékben maradt fenn.

hogyan lehet a testét elveszíteni

Az ábrája a mai érdeklődők számára kissé bonyolult lenne. Kis fekete és fehér körökből állt, ahol a fekete körök a páros, míg a fehérek a páratlan számokat jelölték.

  1. A őszén tekintélyes tudósokból összehívott szakértői panel az ország egyik nagy kincsének, a homokolaj kitermelésének természeti és társadalmi hatásait vizsgálta.
  2. Királyi xxl fogyás
  3. A nap tudományos képe: megtalálták a legkorábbi megrágcsált dínócsontokat

Ezt a rejtvénytípust elsőként az egyiptomiak vették át indiai közvetítéssel. Később a görögök jóvoltából Európába is eljutott.

Az első keresztrejtvény megalkotója és keletkezésének pontos dátuma ismeretlen.

fogyni luxembourg

A legenda szerint az első keresztrejtvény típusú fejtörőt egy fokvárosi fegyenc alkotta meg. Egy angol földbirtokos, Victor Orville épp közlekedési szabálysértésért rá kirótt börtönbüntetését töltötte.

a füst lefogyhat

A ablakrácsokon keresztül beszűrődő fény által a cella falára kirajzolt ábrát töltötte ki önmaga szórakoztatására, hogy valamivel elüsse az időt.

A börtönorvos tanácsára elküldte az ábrát az egyik fokvárosi angol lap főszerkesztőjének, aki látott benne fantáziát, és közzétette a lapjában. Az ábra hamarosan nagy sikert aratott az olvasók körében, és Orville egymás után kapta a megrendeléseket az újságoktól.

1 hónapos karcsúság

Mire kiszabadult, már hatalmas vagyont halmozott fel az ötletéből. A hivatalos verzió szerint a ma ismert keresztrejtvény ősének tartott fejtörő Készítője a lap egyik újságírója, Arthur Wynne, aki munkájával jelentős változást hozott a rejtvénykészítés történetében.

optimális fogyás brockton ma

Wynne egy olyan ábrát készített, melyben függőlegesen és vízszintesen is más-más szót lehetett megfejteni. A meghatározásokat nemcsak egy számmal jelölte, hanem a megfejtendő szó első és utolsó négyzetének számát is kiírta.

  • Fogyasztó gyümölcsök és zöldségek 1.
  • A nap tudományos képe: megtalálták a legkorábbi megrágcsált dínócsontokat Dulai Alfréd
  • Lefogyhat a jiu jitsu segítségével

Forrás: ujszo.

Olvassa el is