Egy hónap alatt 5 kiló mínusz – fehérjediétával

Farkas Kitti Ahogy Gabi látja: Gabi vagyok, 47 éves, van egy kislányom, egy sokat utazó férjem és egy nagyon pörgős munkám. Az egészséges táplálkozás, mozgás, odafigyelés magamra mindig is az életem része volt.

Ezek is érdekelhetnek

De lehet a korral járó hormonális változások miatt, vagy az is lehet, hogy kevesebbet mozogtam, többet ettem, de egyszer csak azon kaptam magam, hogy nem mennek rám a ruháim. Egyik reggel elsírtam magam öltözködésnél, mert semmi nem jött rám.

Szembesültem azzal, hogy 70 kiló vagyok, kiló helyett. Eldöntöttem, ez így nem mehet tovább.

1. 5 kiló mínusz - Fogyókúra | Femina
  2. Szakértőink Csanya Terepfutóként, versenyszervezőként és a Terepfutás.
  3. Alultápláltságot jelent.
  4. Egy hónap alatt 5 kiló mínusz — fehérjediétával A diétázás nem egyenlő az áldozathozatallal A diéta említésénél általában a fogyás érdekében meghozott áldozatokra összpontosítunk.
  5. Írta: Csehi Dorina Mikor volt az utolsó alkalom, hogy a legcsekélyebb bűntudat nélkül ízleltél meg egy falat csokitortát?
  6. Jill fogyás oprah

Kittit a munkám révén ismerem, mivel én főnővér vagyok azon a klinikán, ahol ő altat nálunk műtéteknél, endoszkópos beavatkozásoknál, illetve segít a programjával a fogyni vágyókon. Nekem, aki orvosok között él, tudom, mennyivel jobb, ha szakszerű kezekben foglalkozunk a testünkkel, egészségünkkel, ezért mindenképpen a programját akartam fogyás 5, és már nagyon vártam, hogy induljon.

Hogyan fogytam 20KG-t 5 HÓNAP ALATT?

Ennek köszönhetően több, mint 5 kilót fogytam, és kifejezetten jól bírtam. Pedig mielőtt belevágtam, kicsit tartottam a Speed szigorúságától. Na jó, nem is kicsit féltem, főleg a reggeltől.

fogyás 5 a legjobb zsírégető vegyületek

Nem tudtam, hogy fogom bírni a nap első felét egyetlen reggelit helyettesítő shake-kel. Pörgősen indul ugyanis minden napom: felkelés, gyerek elszállítása az iskolába, aztán be a munkahelyemre, ahol rengeteg pácienst látunk el, és mindig elég feszített a délelőtti műszakom. Ráadásul, hogy még inkább fogyás 5 a magam számára a diétát, pont húsvétkor gondoltam azt, akkor most elkezdem. Az elhatározás azonban elhatározás, ezért szervíroztam a családnak a jó kis húsvéti reggelit, magamnak a turmixot.

További cikkeink a témában

Kíváncsi voltam, mikor leszek farkaséhes, de egyáltalán nem lettem az. Végig nagyon jól bírtam a diétát, nem esett különösebben nehezemre a betartása, és fáradtságot se éreztem. Heti kétszer biciklizem, jobban megy a mozgás, mint korábban.

fogyás 5 mennyi zsírt veszít hetente

Ráadásul nem voltam kívánós sem, még akkor sem amikor a lányomnak palacsintát sütöttem. Nem bánom, hogy most már az Easy-vel folytatjuk a végcélig, de jó döntés volt, hogy ilyen erőteljesen sikerült beindítanom a fogyásomat.

{{ gallery_title }}

Úgy érzem, el fogom érni könnyen a célt és az biztos, hogy oda, a 70 kilóra visszamenni már nem fogok. A kollégáim látták ezt az időszakot és a hatékonyságát, ha jól számolom, jelenleg öten csinálják már a programot. De mi az a BIA-mérés?

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat! A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

A közhiedelemmel ellentétben élő emberen nem lehet zsírt mérni, még zsírmérleggel sem! Különböző adatokból következtetni lehet csak, hogy mennyi a szervezetünk zsírtartalma.

A szervezet összetételéről a leggyorsabban és legegyszerűbben BIA-méréssel szerezhetünk pontos információt. Egy speciális, rendkívül érzékeny és ezért nagyon pontosan dolgozó orvosi műszert használtunk a mérésre. Gabinál a mérési eredmények alapján tehát látszik, hogy összesen az elmúlt egy hónapban 5.

A diéta előnyei

Testösszetétele a jelentős mértékben fogyás 5. A diéta mellett 0. Megállapíthatjuk, hogy a fogyás teljes mértékben zsírból történt, és nemhogy megőrizni, de gyarapítani is tudta az izomzatát. Energetikus, jól érzi magát!

fogyás 5 lmh fogyás

Sportolást is jól bírja. A zsírraktárai kiürülőben, már kevés rajta a felesleg, így azt javasoltam neki, hogy annak ellenére ha nem is érzi, hogy fárad a torna alatt, előtte mindenképp tegyünk be egy snack étkezést, hogy az izomállomány ezután is így megmaradjon, és csak a zsírraktár ürüljön.

A diétázás nem egyenlő az áldozathozatallal

Egy hónap múlva, ha minden igaz, Gabi eléri az álomsúlyt, nagyon 10 egyszerű trükkö a fogyáshoz a kontrollt én is!

Kíváncsi vagy a mérési eredményre? Gabi engedélyével, felteszem nektek, nézzétek meg.