Legújabb termékek

A diéta az ötös szám jegyében zajlik - ezért 5-Faktor a neve - nagyon hatásos, de egy kicsit szenvedni is kell közben.

fogyni 5x5

Milla egyik kedvence a mogyoróvajas bagett, és várandóssága alatt nem fogta vissza magát, hiszen a baba miatt nem volt szabad koplalnia. Meg is lett az eredménye, 83 kilósra hízott - ez még centis modellmagassághoz is sok.

Nem azért, hogy minél hamarabb kamera elé állhassak, hanem mert úgy éreztem, ez a 83 kilós hölgyemény nem én vagyok, hanem egy fura földönkívüli.

fogyni 5x5

Az étrendhez persze szigorú edzésprogram is kapcsolódott, mert anélkül nem lehet megúszni. Az 5Faktor szabálya: mindenből 5 legyen 5 hetes programA diéta rövid ideje alatt látványos fogyni 5x5 lehet elérni, ami azért jó, mert a fogyni vágyók kedve általában egy idő után elillan, ha nincs azonnali sikerélmény. A siker a program legtöbb követőjét arra ösztönzi, hogy később is azt az életmódot kövesse, amit az 5 hét alatt megszokott.

fogyni 5x5

Azt mondja, jobb, ha ellenőrzötten "bűnözünk", mert így legalább tudjuk, hányadán állunk. Persze nem mindegy, mit kapunk be ezen a jogcímen, de a lista elég hosszú, mindenki talál kedvére valót.