Elhízott tinik, diéta, sport

Ez volt az év legnagyobb fogyása: kilót adott le a fiatal lány Life.

fiatal fogyás karcsúsító útmutató

Lexi Reed ban kezdett életmódváltásba, közel két év alatt pedig kilót fogyott. A fiatal lány nem egyedül, hanem szintén túllsúlyos, habár jóval kevesebb súlyfelesleggel rendelkező párjával kezdett bele a fogyásba: ő 40 kilótól szabadult meg.

Lexi 10 évvel ezelőtt, 16 évesen találkozott Dannyvel, akivel rögtön egymásba szerettek.

1. Mire utalhat a hirtelen fogyás?
  2. Best Diéta images in | Diéta, Fogyókúra, Fogyasztó edzés
  3. Diéta fiataloknak: szuper étrend tippek egy fitnesz modelltől! | Peak girl
  4. Ti karcsúsító blokkok égnek

Lexi ekkor már kilót nyomott, a következő években viszont felszedett még közel kilót. A közös étkezéseikkel annyira túlzásba estek, hogy volt olyan alkalom, amikor nathalie párizsi fogyás hét tányér ételt rendeltek az étteremben, ahova vacsorázni mentek.

fiatal fogyás a nők egészsége elveszíti a zsírt

A cukrozott üdítők, a különböző desszertek, a magas kalóriatartalmú főételek megtették a hatásukat: mindketten - de főleg Lexi - komoly túlsúlyt szedtek magukra, ráadásul egyre több egészségügyi problémájuk lett.

Amikor kérdésessé vált, hogy ilyen állapotban tudnak-e gyereket vállalni, komoly fordulóponthoz érkezett az életük. Lépésről lépésre haladtak: először is eldöntötték, hogy soha többet nem esznek gyorséttermi ételt, kizárólag a saját maguk által készített ételeket ették.

fiatal fogyás a sors nagy rendje kézműves lényege

Ezzel párhuzamosan az alkoholfogyasztásról és a cukrozott üdítőitalokról is lemondtak. Ahogy a leadott kilóktól egyre jobban tudtak mozogni, beiktatták a heti 5 edzést. A kezdeti nehézségeket kizárólag egymásba kapaszkodva tudták áthidalni: sokat beszélgettek a jövőre, hogy ne tévesszék szemül elől a nemes célt.

Beszél az edzéseiről, az étrendjéről, és hogy milyen nehézségeken kellett átmennie. Legutóbbi posztjában arról mesélt, hogyan biztatta magát, amikor elhatározta magát a változás mellett: "A holnapi nap az elkövetkezendő életed első napja. Továbbra is csak beszélsz a fogyásról, vagy meg is fogod csinálni?

fiatal fogyás két héten belül lefogyni

Nincs több kifogás! Nincs többé fiatal fogyás Nem kell így élned életed hátralevő részében, Lexi.

Tök jó dolog, hogy egyre több fiatal lány kezd odafigyelni az alakjára, egészségére!

Vállalj felelősséget a jövődért: menj be az edzőterembe, és mutasd meg minden embernek, aki megkérdőjelezi a terveidet, hogy mire vagy képes. Bizonyítsd be nekik!

Például kell némi szülői vagy a párunk részéről érkező nevelés, dresszírozás, hogy ne felejtsük el az évfordulókat, apró figyelmességekkel lepjük meg szeretteinket, és adott esetben ahhoz is szükségeltetik némi támasz, hogy a napi betevőnket az egészséges életmód szempontjai szerint válasszuk meg. Ezek az elvárások kétségtelenül csak akadályok […] Mi, férfiak Mi, férfiak általában kicsit földhözragadtabbak vagyunk.

Egészséges, de ízletes, kellemesen fűszeres ételeket csináltak otthon, amivel jól is tudtak lakni. Néhány hónapnak kellett csak eltelni, hogy a változások szokásokká váljanak és kiüssék a régi beidegződéseket.

fiatal fogyás típusú tömeg lefogy

Lexi azért fiatal fogyás büszke különösen a fogyására, mert drasztikus diéta és műtét nélkül érte el, amit elért. Az életmódváltásban hitt, és végig ezt az utat követte az egészsége érdekében. Lexi olyan szinten megszállotja lett a sportnak, hogy elképzelni sem tudja a napját a reggeli 30 perces elliptikus tréner edzés nélkül.

fiatal fogyás a hüvelyk veszteség fogyáshoz vezet?

Kitartásának meglett az eredménye: másfél év alatt közel kilót adott le.