fogyás: Az eredményeim 7 hónap után | Képek & tények

Szerző: Kihagyod a fehérjét. Egy kávé és egy muffin: máris feltöltötted magad egy vödörnyi cukorral.

cukorzsír lefogy

Ha viszont odafigyelsz a Fogyás Nápoly és a rostok fogyasztására, sokáig nem ingadozik majd a vércukrod, tehát nem fogod kilenckor lerohanni a csokiautomatát.

Egyél inkább egy főtt tojást egy almával, vagy egy joghurtot chia maggal megszórva.

Amelyek kevesebb kalóriatartalmú ételek ehet, hogy lefogy

Kifacsarod a gyümölcsöt. Vagyis kiveszed belőle a rostokat, és meghagyod a cukrot.

cukorzsír lefogy

Szavazz inkább az egész gyümölcsre. Fotó: Pixabay Rossz zsírokat eszel.

cukorzsír lefogy

Az, hogy a szervezetnek szüksége van egy kis zsiradékra, még nem jelenti azt, hogy centi vastagon vajazd meg a pirítóst. Inkább tegyél a zsírszegény joghurtba egy kis diót, amely ellát egészséges zsírsavakkal. Így még egy kis nassolásra is marad a keretből.

Account Options

Sokáig vársz. Nem jó ötlet addig kihúzni, amíg korogni nem kezd a gyomrod.

Diétázás, zsírégetés okosan!

Akkor ugyanis már nem fogsz túl sokat szöszölni a választással, arra fogsz cukorzsír lefogy, ami először a kezedbe akad. Nem baj, ha kivárod, amíg megéhezel, de ne kopogjon a szemed. A legjobb, ha a felkeléstől számított két órán belül eszel valamit.

Vélemények

Csak gyümölcsöt reggelizel. A gyümölcs finom és egészséges, de nem fog sokáig ellátni energiával, így reggel tízkor a büfé felé fogsz sündörögni. Tegyél mellé egy kis fehérjét és zsiradékot, például sajtot, vagy olajos magvakat.

cukorzsír lefogy

Túl apró szemű a müzlid. Hiszed vagy sem, a gabonapelyhek mérete befolyásolja, mennyit öntünk belőle a tálba: kísérletek szerint a nagyobb szemű pelyhekből átlagosan kalóriát fogyasztunk, míg az apróbbakból átlagosan cukorzsír lefogy. Mérd ki inkább mérleggel a dobozon olvasható adagot.

cukorzsír lefogy

Fotó: youtube Úgy reggelizel, mint egy király. Inkább a kiegyensúlyozottságra törekedj, mint az óriási adagokra: legyen a reggelidben egy kis fehérje, például túró vagy sajt, egy kevés szénhidrát, például egy szelet teljes kiőrlésű kenyér, egy kevés egészséges zsiradék, például valamilyen olajos mag, és egy kis gyümölcs is.