Babarczy Balázs

Babarczy Balázs vagyok, egészségpolitikai elemzőként dolgozom.

Több, mint három évvel ezelőtt csatlakoztam önkéntesként a Közel Hozzánk programhoz. Nagy örömömre szolgál, hogy barátaimmal közösen részt vehetek egy olyan kezdeményezésben, amely hidakat teremt a legkülönfélébb családi-társadalmi környezetből érkező emberek között.

Remélem, hogy a programban részt vevő állami gondozott gyerekek számára is hasonlóan hasznos és felüdítő az együtt töltött idő, ahogyan számomra az. Nagy előrelépés, hogy a továbbiakban a Közel Hozzánk program a Vásáry Tamás Alapítvány keretein belül működhet, ezért is vállaltam az Alapítvány Felügyelőbizottságában való részvételt. Igyekszem a tőlem telhető legnagyobb gondossággal, állampolgári felelősségemnek megfelelő módon eleget tenni a megtisztelő feladatnak.

Bezárás