Ha fogyni kell az inzulinos betegnek...

Valóban, hiszen a műsor arról szól, hogy a 12 összezárt ember 10 hét leforgása alatt, megfelelő kontrollal, étkezéssel, napi edzésekkel mennyit képes leadni az amúgy bőven háromszámjegyű súlyából.

Még több termék Mit kellene enni és inni?

Az első személyes találkozóra A szokásos papírformát követően, mely egy ilyen médiaeseményt megelőz, kettő fotó készült, egy szemből, egy pedig oldalról — számmal a kézben. Norbi és Alexandra bíztató szavainak kíséretében jutottunk el az első igazi szűrőhöz. A pénteki megmérettetésen a személyesen behívottaknak számításaim szerint több mint a fele esett ki ezen a szűrőn.

TheVR Fórum

Ez idő alatt a ajtós fogyás a gyomorgörcsöt felváltotta az önfeledt nevetés, előjöttek az eredeti értékei a jelentkezőknek. Aztán egyre közeledtek a sorszámok, elején még csak, majd a százas számnál kisebb megtorpanás.

ajtós fogyás

Talán célozva arra, hogy a száz fölötti tömeggel rendelkező személyeknek bizony a száz egy olyan álomhatár, amelyet nagyon nehéz átlépni… Ajtós fogyás túljutva rajta, hamar eljutottunk a számomhoz, a eshez.

Így kiderül, hogy mit is jelent az a bizonyos nyolcas asztal.

Olvasok itt olyanokat, hogy valaki nem eszik. Ez kicsit kicsapta nálam a biztosítékot, mert imádok enni, de ez egyénfüggő, beválhat, nem mondom, hogy kizárt dolog, mert nem vagyok egy szakértő, de leírom a saját sztorim hátha tanulságos lehet. Nem gondoltam, hogy valaha világrekordot fogok beállítani, országos versenyeken jó eredményeim lesznek, arról álmodni sem mertem, hogy európa bajnokságon fogok részt venni, de még arra sem számítottam, hogy fogyni fogok. Nem is ez volt a terv.

Hozzáteszem, természetesen minden kijövőt megkérdeztünk, hogy mire számítsunk. Szóval visszatérve, bementem.

ajtós fogyás

A misztikus nyolcas asztalnál egy kamerás srác, a produkció készítői, egy orvos valamint talán egy pszichológus várt, összesen öten bár a szombati élménybeszámolókból volt, aki nyolcfős stábról tájékoztatott. A kamerás srác kérte, hogy nevem, súlyom, magasságom mondjam kamerába. Ezt követte egy gyors sztriptíz, majd felvétel a csupasz hasról.

Fogyni akar? Egyen „okospálcikával”!

Körbeforgás — bár a függőleges fényes acélcső és a zene hiányzott —, majd a felöltözést követően kezdődött a kérdések hada. Javarészt arra voltak kíváncsiak, hogy le akarok-e, le tudok-e fogyni, mit és hogyan próbáltam eddig, képes vagyok-e elszakadni három hónapra a családtól, barátoktól, mivel foglalkozom, stb.

ajtós fogyás

Ezt tetézni kellett, nyitott ajtóval, majd a várakozó tömeg előtt tett bemutatóval. De aki nem mer ilyet bevállalni, annak nem sok esélye van egy ilyen produkcióban.

Hatékony és egészséges fogyókúra feng shuival!

Szégyellni pedig nem szabad az ilyet. Ezt követően jegyzeteltek szorgalmasan, az orvos kétkedően nézett rám és a többiek elmondása alapján rájuk ismajd közölték, hogy kettő héten belül ajtós fogyás azt a embert, aki döntőbe jut, ezzel megkapva a lehetőséget, hogy a Nagy Fogyás játékosa legyen. Egy kellemes napot tudva magam mögött tértem haza, és bizakodóan, kicsit izgulva várom azt a bizonyos telefonhívást, mely tájékoztat arról, hogy a száz szerencsés egyike vagyok.

ajtós fogyás

Most pár szót arról, hogy mi is ez a Nagy Fogyás: Külföldi licensz alapján készülő, októberben induló reality-show. A célja az, hogy a kiválasztott 12 játékos a show keretein belül Schobert Norbi és Béres Alexandra segítségével, kontrollált körülmények között a lehető legtöbbet veszítsen nem kis súlyából. Természetesen ez egy show, és nem csak a fogyásról szól.

Trükkök a tartós és eredményes fogyáshoz

A 12 embernek a játék teljes ideje alatt elkülönítve, a külvilágtól elzárva, azzal kapcsolatot nem tartva kell élnie egy kísértésekkel teli, bekamerázott házban Big Brother — feeling. Két hatfős csoporttal indul a játék egyik csoport kapitánya Norbi, másiké Alexandraa két csoport összsúlya azonos. Heti mérlegelést és összesítést követően az a csoport veszít, amelyik kevesebb kilótól szabadult meg. Közülük egy személy a jelölés és kiválasztás alapján elhagyja a játékot.

Így van, aki számára csak pár hét lesz a Nagy Fogyás.

Sikeres FOGYÁS 2020-ban - Stílus csevej Anettel

A végén három ember marad, akik közül az lesz az első, aki a legtöbb kilót veszítette. Bár a játék első helyezettje húszmillió forinttal a zsebében térhet haza, azonban nagyobb nyereség lesz a kg súlyfelesleg elvesztése. És pont ezért találó fogyás anil ambani szlogen: Aki veszít, az nyer.

ajtós fogyás

Nyer egy új testet, nyer egy új életet… SB.