Adományozás

Minden adományt az általunk támogatott gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekek és nevelőik fejlesztésére fordítunk. Megbízhatóságunk érdekében kiemelten ügyelünk működésünk átláthatóságára és forrásaink igényes kezelésére.

A hozzánk befolyó összeg felhasználási módjáról maga a támogató dönt. Ehhez több alternatívát kínálunk:

• Pályaválasztási fejlesztő nap: havonta megvalósuló hétvégi foglalkozásaink anyagköltségét (kézműves alapanyagok, fejlesztő játékok) tudjuk általa fedezni (20 000 Ft egy alkalom)
  • Pénzügyi tudatosságra nevelés: a gyerekeket elvisszük magunkkal bevásárolni a közeli élelmiszerboltba, ahol egy meghatározott összeget (fejenként 200 Ft-ot) költhetnek el magukra megadott szempontok alapján (4000 Ft egy alkalom)
  • Élménynap: a gyerekeket kirándulni visszük kisbusszal a közeli erdőkbe, parkokba, vízpartra, kulturális programokra, hogy külsős helyszínen is tudjanak játszani, együttműködést tanulni. Ezekben az esetekben benzin- és uzsonna költséggel, esetleg a belépőjegyek árával kell számolnunk. 500 Ft-tól 100 ezer Ft-ig bármilyen összegnek örülünk.
  • Mentor program: egy mentor-mentorált közös program költségének támogatása (20 000 Ft/hó).
  • Pályaválasztási hétvége: a gyerekeket elvisszük wellness szállodákba, ahol játékos foglalkozások keretén belül különböző szakmákat ismertetünk meg velük, illetve angol és infotechnikai órákat tartunk nekik. Egy hétvége ára: kb. 450 000 Ft (30 fő)
  • Egyéni és csoportterápiás alkalmak: egy gyermek pszichoterápiás gondozási költségének támogatása (1 alkalom: 8000 Ft), csoportterápiás turnus (12 gyermek/ 10 alkalom: 200 000 Ft)

AdományozokRuhák

A felnőtt ruhákat a Fűtött utca hajléktalan szállóra segítünk eljuttatni. A gyermek ruhákat a Cseppkő Gyermekotthonba szállítjuk.

Játékok

A játékokat igény szerint visszük el a gyerekeknek a fővárosi gyermekotthonokba. Mivel mi sok gyermeket személyesen ismerünk, azt is tudjuk, ki mire vágyik. Így minden játék célba ér és örömet okoz egy lurkónak. Szívesen magunkkal visszük az adományozót is, hogy láthassa a boldog arcokat.

Bezárás