Segítek

Minden adományt az általunk támogatott gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekek és nevelőik fejlesztésére fordítunk. Megbízhatóságunk érdekében kiemelten ügyelünk működésünk átláthatóságára és forrásaink igényes kezelésére.A hozzánk befolyó összeg felhasználási módjáról maga a támogató dönt. Ehhez több alternatívát kínálunk:

Mentor program:

• egy mentor-mentorált közös program költségének támogatása: 15 000 Ft/hó

Együtt tanulás program:

• egy korrepetítor önkéntes költsége, amelyet a gyermekre fordít: 5000 Ft/hó

Útmutató tréning:

Útmutató tréningünket hat hetente tartjuk a gyerekek számára, teljes költsége a programnak 280 000 Ft, amely az alábbi költségtételeket tartalmazza:

• utazási (busz) költség: 80 000 Ft
  • étel-ital költség: 100 000 Ft
  • anyagköltség (kézműves alapanyagok, fejlesztő játékok): 50 000 Ft
  • helyszínbérlés: 50 000 Ft

Mentálhigiénés tevékenységek:

Csoportterápiás folyamat (12 alkalom 12 gyermek számára): 240 000 Ft

Egyéni terápiás folyamat (15 alkalom 1 gyermek számára): 150 000 Ft

Szupervíziós folyamat (15 alkalom 15 nevelő számára): 300 000 Ft

Képzés (1 alkalom önkénteseink számára): 20 000 Ft

Számlaszámunk: Magnet bank 16200010 – 10073155

AdományozokRuhák és játékok

A felnőtt ruhákat otthontalan emberekkel foglalkózo szállók, alapítványok számára juttatjuk el. A gyermek ruhákat és játékokat a fővárosi gyermekotthonok mellett vidéki gyermekotthonok számára is eljuttatjuk. Fontosnak tartjuk, hogy célzottan adományozzunk, ezért minden esetben feltérképezzük, hogy mire van szükség és ennek mentén koordináljuk a hozzánk érkező adományokat. 2018 őszén táskákat és cipőket juttatunk el Berettyóújfalura, a karácsonyi felajánlásokat pedig vidéki gyermekotthonokoknak továbbítottuk, mielőtt előzetesen felmértük, hogy mely gyermek milyen ajándékot szeretne.

Bezárás